De Bourgondiër

Kruidenier, groenteboer, melkboer, kaasboer… Wat is het straatbeeld in de afgelopen decennia veranderd. Veel van deze kleine ondernemers zijn uit het straatbeeld verdwenen. Maar in het nostalgische stadje Zaltbommel, in de Waterstraat vlakbij de Waterpoort mogen wij de eigenaar zijn van de heerlijke Delicatessen winkel; De Bourgondiër.

Hier vindt u de heerlijkste Beemster & Stolwijkse kazen en een smaakvol assortiment buitenlandse kazen uit de diverse windstreken van Europa . Even een stukje proeven is bij ons de standaard!

Maar wat dacht u van Chocolade? Een uitgebreid assortiment van Albert Bonbons staat uitgestald, klaar om met u mee te gaan, samen met de jams van Van Woerkrom of de Hollandse sappen en vers gebrande nootjes… Het is bijna te veel om op te noemen. Wat natuurlijk niet op de borreltafel mag ontbreken, zijn de overheerlijke gedroogde worstjes van Brandt en Levie, in diverse smaken hebben wij ze in de winkel liggen.

Ook als u privé of zakelijk een feestelijk pakketje cadeau wilt geven, dan is het bij ons mogelijk om het zelf samen te stellen. Wat dacht u van een stukje Hollandse kaas met een heerlijke fles sap of wijn en een zakje nootjes? Leuk om te geven, maar nog lekkerder om het te ontvangen.

Op één van de muren in de winkel staat de tekst; Een Bourgondiër is iemand die zichtbaar van het leven geniet, en houdt van lekker eten en drinken. Ik ben blij dat ik mij dagelijks mag inzetten om dit waar te maken, en ik hoop u spoedig in de winkel te ontmoeten.