Fotolux

Dhr. Arie van Ballegooijen opende de deuren van Fotolux in 1959 waarmee hij van zijn hobby zijn beroep maakte. Inmiddels ruim een halve eeuw verder werkt de derde generatie aan de historie van Fotolux, een fotospeciaalzaak die in de wijde omgeving bekend staat vanwege aanbod, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Bij binnenkomst in de winkel ziet u direct het uitgebreide aanbod aan foto-, video-, en camera-apparatuur en alle bijbehorende accessoires. Fotolijsten en afdrukken tot groot formaat vakprint, tassen, geheugenkaarten, filters, accu’s, batterijen, lenzen, flitsers, statieven, reflectie schermen, enz.
Het pand van Fotolux is een monumentaal pand die niet alleen ruimte biedt voor de winkel, maar waar ook een grote studio gerealiseerd is. Hier worden onder andere pasfoto’s en gezinsfoto’s gemaakt. Ook op het gebied van bruidsfotografie kan het team van Fotolux u adviseren en uw dag onvergetelijk maken.

Elke tweede vrijdag van de maand organiseert Fotolux.nl het Foto café van 19.30 – 21.00 uur.
Tijdens het Foto café komt telkens een nieuw foto onderwerp aan bod waarover een kleine workshop wordt gegeven. Deze workshop en informatieavond is voor iedereen geheel gratis en de inloop is vrij. Kom in gesprek met mede hobby fotografen onder het genot van een kopje koffie of lekker drankje en leer meer over de mogelijkheden van uw camera en hoor tips en trucs van andere fotografen. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens het Foto café verschillende materialen te testen in combinatie met uw eigen camera of camera’s van Fotolux.

Vele artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Niet alleen in de winkel, ook op de webshop van fotolux heeft u 24 uur per dag toegang tot artikelen van o.a. Sony, Canon, Nikon, Lowepro, Kodak, Epson, HP, enz. Artikelen vandaag voor 17.00 uur besteld, zijn de volgende dag altijd gratis thuis afgeleverd door PostNL. Gemakkelijk en veilig te betalen via iDeal.

“Foto’s onthouden wat mensen vergeten”

Met vriendelijke groet,

Michiel Nijstad