Arctic Adventure

-

23 januari: Start Arctic Adventure

Donderdag 23 januari om 11:00 uur vertrekken we met 20 teams van 2 personen naar Scandinavië voor een onvergetelijk avontuur . De start is op het terrein van Busker aan de Gamerschedijk in Zaltbommel. Alle teams zijn daar aanwezig met hun auto’s die volledig zijn voorbereid op deze barre tocht. Vanaf 9:30 kun je de teams ontmoeten en de auto’s bewonderen. (Leuk voor de voor- en nafoto’s!)  De toegang is gratis. Voor de kinderen staat er een springkussen.

Wil je meer weten over het programma van deze reis bezoek dan de pagina van Roadtrip Adventures. Tijdens het Arctic Adventure zijn de teams live te volgen via deze link! Je kunt de diverse teams uiteraard ook volgen via hun social media.

1 februari: Finish op de Markt

Tien dagen later, op zaterdag 1 februari komen de deelnemers na 7000 kilometer rijden door sneeuw en ijs, weer terug in Zaltbommel. De aankomst is om 16:00 uur op de Markt in Zaltbommel. Vanaf 15:30 uur  is er gezellige muziek en zijn er foodtrucks aanwezig om iedereen te kunnen voorzien van eten en drinken. Aansluitend is er groot feest in ’t Stadscafé. Iedereen is daar welkom.