Kunst, Kiezel en Klei

-

Kom op 24-25 augustus en 31 augustus-1 september 2019 tussen 12.00 en 17.00 uur kijken en genieten van Kunst in de Bommelerwaard.Van galerie naar atelier, van huiskamer naar museum. Beroepskunstenaars, autodidacten en gevorderde amateurs zetten de deuren van hun ateliers en werkplaatsen open om het publiek kennis te laten maken met hun werk. Laat je verrassen door het gevarieerde aanbod van onder meer beelden, schilderijen, keramiek, grafiek, fotografie, glaskunst, sieraden en handgeweven textiel.

Wegens het feestelijke Cultuurfestival Bommelerwaard zal de overzichtstentoonstelling in kasteel Ammersoyen in Ammerzoden bijna 3 maanden duren! Van 29 juni t/m 15 september 2019 kunt u de expositie bezoeken. De entree voor de tentoonstelling is gratis.

Stichting Kunstmin organiseert de 19e editie van de atelierroute waarbij van alles te ontdekken valt. De toegang tot alle Kunst, Kiezel en Klei locaties is gratis. Je herkent een Kunst, Kiezel en Klei locatie aan de rood-gele vlag. Je kunt zelf een interessante zoektocht samenstellen naar de locaties verspreid door de prachtige Bommelerwaard, van Brakel tot Heerewaarden, van Bruchem tot Kerkdriel. Overal valt wel iets moois te ontdekken!

Voor meer informatie:

www.kunstkiezelklei.nl

http://www.kunstkiezelklei.nl/cfbw-2019/