Sjoppie Lady’z

Wanneer u zich in de binnenstad van Zaltbommel bevindt, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Sjoppie Lady’z. Eigenaresse Nelleke Dans heeft haar winkel in tweedehands kleding en accessoires na 11 jaar op 1 september 2014 verhuisd naar het pand aan de Gamerschestraat 3.

Het pand met gevel, waarvan de trapgevelbekroning vervangen is door een rechte kroonlijst, dateert uit de 17e eeuw. Boven de pui ziet u leeuwenmaskerconsoles en een gebeeldhouwde gevelsteen, voorstellend ‘het offer van Abraham’. In de gezellig, stijlvol ingerichte winkel, met als verrassing een toren en trap in het midden, vindt u een combinatie van tweedehands en nieuwe kleding en galajurken in verschillende prijsklassen.

Nelleke trekt met haar collectie en assortiment de doelbewuste vrouw met smaak en pit die durft te combineren tussen tweedehands en nieuwe kleding. Nelleke maakt het mogelijk om kleding een ‘tweede kans’ te geven. Lever kleding op afspraak in en verdien 50% van de verkoopprijs terug.

Bij Sjoppie Lady’z is het mogelijk een vriendinnenavond te organiseren. Onder het genot van een hapje en drankje vermaken de gasten zich met het passen van kleding in een privésfeer.
Het motto: ‘Bij ons is winkelen nog gewoon leuk!’, komt geheel tot z’n recht.