Stadscafé Zaltbommel

’t Stadscafé heet u zomer en winter welkom! In de warme maanden zit u heerlijk op het kleurrijke terras aan de Markt te genieten van de zon. In de winter is het kaarsverlichte terras uiteraard voor u verwarmd.

Zowel op het terras als in het sfeervolle café –bestaande uit drie unieke historische panden- geniet u van koffie met huisgemaakt gebak en een uitstekende lunchkaart: deze voorziet onder andere in uitsmijters, omeletten, belegde dikke boterhammen, soepen en andere lekkernijen en specialiteiten zoals ‘tapas de luxe’ en focaccia’s. De dinerkaart omvat allerlei vis-, vlees- en vegetarische gerechten maar ook uitgebreide maaltijdsalades. Maandelijks is er het heerlijke seizoensgebonden ‘Menu ’t Vergulde Varken’.

’t Stadscafé heeft meerdere ruimtes waarin u kunt verblijven met uw gezelschap, wij hebben ruimtes vanaf 8 personen tot 275 personen. ’t Stadscafé beschikt ook over een vergaderkamer waar u met 16 personen kunt vergaderen, natuurlijk beschikt de vergaderkamer over: Wifi, beamer en flip-over.  

’t Stadscafé is het ideale rustpunt tijdens een fiets- of wandeltocht of om met vrienden, collega’s en kennissen te genieten van het weer en het prachtige historische stadje Zaltbommel. Niet alleen overdag is het prettig vertoeven in ’t Stadscafé maar ook ’s avonds is ’t Stadscafé een sfeervolle uitgaansgelegenheid met regelmatig een band of een DJ. Met regelmaat wordt er ook een swingend evenement georganiseerd op de Markt met bekende bands en artiesten.

Kortom, ’t Stadscafé is een totaalcafé om optimaal te genieten!