Schoenmakerij De Gamerse poort

De schoenmaker Geert van Oorschot beoefent zijn vak met veel plezier onder hoge perfectie. Samen met zijn vrouw Angelique maken zij de schoenmakerij tot een prettige winkel om uw schoenen te laten repareren of voor een leuke aankoop uit het lederwaren assortiment. Schoenen met lederen zolen, afgetrapte gympen, een lakschoen waar de hond een hapje uit genomen heeft of verzorging van de dagelijkse werkschoen.

De schoenmaker is creatief en weet u altijd weer op weg te helpen, met schoenen die weer zo goed als nieuw zijn. De Gamerse Poort heeft lid mogen worden van het Schoenmakersgilde. Dit houdt in dat herenschoenen zoals van Lier,van Bommel en Floris van Bommel, Greve en Avang weer in originele staat hersteld kunnen worden.

Naast schoenreparatie voorziet de schoenmaker in een sleutelservice, is er een groot assortiment aan lederwaren zoals tassen en portemonnees, schoenverzorgingsmiddelen, stomerijservice, naamplaten, maar ook tafelzeil in verschillende kleuren en maten.

U vindt de schoenmakerij in een historisch pand in de oude stad Zaltbommel. Drie poorten geven van oudsher toegang tot de stad Zaltbommel: de Waterpoort (bij de Waal), de Bossche Poort (aan de weg vanuit Den Bosch) en de Gamerse Poort (aan de weg vanuit Gameren). Bij deze laatste poort staat een historisch pand uit circa 1900. In 1988 vestigde zich hier de schoenmakerij, die dezelfde naam kreeg als het pand: de Gamerse Poort. De winkel is in 2004 verbouwd en in oppervlakte verdubbeld, niemand kan om de Schoenmakerij heen bij binnenkomst van de stad, met zijn seizoen karakteristieke etalages.

Graag zien wij U in onze schoenmakerij aan de Gamersestraat 66.