SNS Bank

‘Persoonlijk, concreet: die bank willen we zijn’
SNS Bank een compleet nieuwe bankformule. Kernbegrippen: laagdrempelig, persoonlijk.
Voor klanten is het wel even wennen, de nieuwe aanpak van de SNS Bank. Opeens is daar een bank die met je meedenkt. Die ook ’s avonds bij je langs kan komen, om advies te geven over het kiezen van een hypotheek of het regelen van je pensioen. Zo is SNS de enige bank waar je ook alleen een spaarrekening kunt openen. Die spaarrente is ook nog één van de hoogste in de markt.
SNS was overigens ook de eerste bank met een betaalrekening waarop je rente ontvangt.

Meedenken met de klant, betekent ook: ruimere openingstijden. Dus is de SNS Winkel aan de Zaltbommelse Gamerschestraat op werkdagen tot 18:00 uur open, zodat iemand ook na het werk nog even binnen kan lopen. Bovendien is de SNS-vestiging ook op koopavonden en zaterdagen geopend. “Wij willen laagdrempelig zijn. Qua service zijn we ook meer een winkel dan een bank.”

Intermediair
Aan de Gamerschestraat is advies in te winnen over de vertrouwde bankproducten van de SNS Bank. Sparen, betalen en verzekeren. Voor de complexere producten zoals hypotheken, leningen, pensioenen of levensverzekeringen speelt SNS tegenwoordig meer de rol van intermediair. “Ons aanbod is ruimer, klanten kunnen bijvoorbeeld kiezen uit meerdere hypotheekverstrekkers. Waaronder Aegon, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. We kunnen daardoor veel beter op maat adviseren.” Ook hierbij staat luisteren naar de klant weer voorop. In de gesprekken kunnen mensen alle vragen op mij afvuren, die bij hen leven. “Als het gaat om een hypotheek willen mensen vaak weten hoeveel het nu echt kost. En wat er met de hypotheek gebeurt bij echtscheiding, overlijden, werkloosheid etc. Ik breng al die risico’s in beeld en geef een advies. Persoonlijk, concreet: die bank willen we nu eenmaal zijn.”