Albert Heijn Zaltbommel

Albert Heijn Zaltbommel, de grootste supermarkt van de Bommelerwaard!

Albert Heijn is sinds 1989 gevestigd in Zaltbommel als franchisevestiging.  Wij hechten veel waarde aan service. Onze slogan is niet voor niets: Service met een lach. De grootste supermarkt in de Bommelerwaard. In deze geweldige Albert Heijn is er altijd iets extra’s voor de klant te vinden zoals veel extra unieke acties. Wij bieden u een groot assortiment aan betaalbare dagelijkse boodschappen en daarnaast ook onze excellent producten die de maaltijd weer net iets meer geven. In onze winkel hebben wij bijzondere producten op onze Grill & Steak en de uitgebreide Wijn afdeling. In onze bakkerij wordt de gehele dag vers brood afgebakken.

Verder is er voldoende parkeergelegenheid en op ons ruime parkeerterrein vindt u de glasbak en oliecontainer waar u terecht kunt om uw afval gescheiden in te leveren.

Wij hanteren ruime openingstijden: ma t/m za 8:00- 21:00 uur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u via internet uw boodschappen willen bestellen en deze bij ons Pick up Point afhalen, dan kan dat natuurlijk ook. Ons team staat klaar om u te verwelkomen:

Gewoon bij Albert Heijn Zaltbommel.

 

Keihard gewerkt

Supermarktmanager Nicole van Namen en haar team hebben de afgelopen weken keihard gewerkt in aanloop naar de heropening. Daarbij hebben ze hun kantoor en computers tijdelijk onder kunnen brengen in een pand van het naastgelegen BUKO.

Nieuw in de winkel zijn niet alleen de winkelwagens. De plastic wagens waren versleten en zijn weer vervangen door stalen exemplaren. Klanten kunnen voortaan zelf kruiden knippen en zelf hun boodschappen scannen. Het aantal bemande kassa’s is afgenomen, maar dat is volgens Van Namen niet ten koste gegaan van de werkgelegenheid. Verder is AH Zaltbommel een van de eerste supermarkten van het concern met elektronische schapkaarten. Daarvoor moesten weliswaar de prijzen van 20.000 producten worden ingevoerd, maar nu werkt het veel efficiënter.

Supermarktmanager Nicole van Namen laat zien waar klanten van Albert Heijn zelf kruiden kunnen knippen.