Mood for Shoes

Hoewel Zaltbommel niet bekend staat als winkelstad, zijn er in het centrum voldoende particuliere winkels en boutiques te vinden waar het aanbod divers en uitgebreid is en waar u naar hartenlust kunt rondneuzen, beleven en eventueel kopen. Deze winkels zijn allen gevestigd in prachtige panden, die door de eigenaren perfect worden onderhouden. Dus niet alleen window-shoppen, kijk ook eens omhoog en spot de diverse gootspoken waar Zaltbommel om bekend staat.

Trendy damesschoenen

In de Gamerschestraat, op nummer 30a, vindt u Mood for Shoes. Sinds 2007 heeft Mood for Shoes een met zorg geselecteerde collectie trendy damesschoenen, modieuze tassen, exclusieve sjaals, eigentijdse riemen en kleurrijke accessoires. Ook is er een groot aanbod waar u uw eigen, op maat gemaakte, (steun-) zolen kwijt kunt. Wendy, Tessa en Rian adviseren u daarin graag en kunnen eventueel de professionele hulp inschakelen van onze Bommelse Podoloog, Nicole Drenth van Podozorg Zaltbommel.

Exclusieve collectie schoenen, tassen, accessoires en sjaals

Neem de tijd om bij Mood for Shoes rond te neuzen, onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt de prachtige collectie eens even onder de loep nemen. Het assortiment damesschoenen is gesorteerd uit de collecties van Via Vai, Paul Green, Roberto D’Angelo, Unisa, Sendra, Hispanitas, Annalina, Softclox, Verbenas, Havaianas en Lazamani. Tassen van o.a. GABS, Legend, GiGi Fratelli en Claudio Ferrici. Riemen en andere lederen accessoires van Legend, sokken van Bonnie Doon, Sock My Feet en Becks en prachtige sjaals van Becksondergaard en EEFS!

Voor onze actuele collectie en aanbiedingen kijkt u op moodforshoes.nl.