Schoonenberg Hoorcomfort

Sinds 2006 is Schoonenberg Hoorcomfort in Zaltbommel aan de Waterstraat 25 gevestigd. Schoonenberg is al ruim 85 jaar dé hoorspecialist van Nederland. In meer dan 200 winkels verspreid door het land staan ruim 750 betrokken professionals klaar om op het gebied van hoorcomfort al uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet te komen. Dankzij onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht van ons team bent u in onze winkel altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw specifieke hoorprobleem.

Wij leveren uit een zeer breed assortiment, waaronder de nieuwste producten met de laatste innovaties. Hierbij kunt u denken aan hoortoestellen, tv hulpmiddelen of zelfs werkplekondersteuning. Ook voor bescherming van uw oren bent u bij ons aan het juiste adres, denkt u daarbij aan o.a. muziekfestivals, motorrijden of zwemles.

Bij alle Schoonenberg winkels wordt er gewerkt met het Service Uur. Elke werkdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur kunnen wij de meest voorkomende vragen en klachten voor u oplossen. Het kan voorkomen dat uw vraag meer tijd en expertise vraagt dan wij u tijdens het Service Uur kunnen bieden. In dat geval maken we graag alsnog een afspraak met u zodat we uw vraag of probleem samen kunnen oplossen.

 

Inloopspreekuur Ma t/m Vr van 16.00 uur tot 17.00 uur
Lunch van 12.30-13.00