Shoeby

Tegenover het stadhuis, op de hoek van de markt en de Gamerschestraat vindt u een prachtig en statig pand. In het pand zijn nog oude elementen te vinden, zoals prachtige togen en hoge plafonds. In dit pand is Shoeby gevestigd.

Shoeby staat voor hippe, modieuze en eigentijdse kleding voor dames, heren en kinderen. Ook voor leuke accessoires, tassen en schoenen kunt u bij ons terecht. Het verkoopteam staat altijd voor u klaar om u te adviseren en helpen bij het vinden van de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. En dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Mocht de juiste maat er niet bij hangen? Dan hebben wij de beschikking om direct het artikel bij te bestellen via onze bestelservice door middel van onze I-pad.

Lijkt het u heerlijk om ontspannen een avond te shoppen samen met vriendinnen, familie of collega’s onder het genot van een hapje en een drankje? En daarnaast ook nog een leuke korting te krijgen op uw aankopen? Onze personal shoppers staan voor u klaar. Voor meer informatie over deze speciaal te boeken avonden kunt u altijd informeren bij een van onze medewerkers.

Tot snel,

Verkoopteam Shoeby