Love-li lingerie

Op zoek naar lingerie, nachtmode, badmode of beenmode? In het 16e eeuwse pand met zadeldak en trapgevel aan de Gamerschestraat vindt u Love-li lingerie. Het brede assortiment is met zorg geselecteerd en ruim opgezet. Romantisch, sportief, functioneel of combinaties daarvan. Love-li Lingerie biedt vele keuzemogelijkheden in een betaalbare klasse. In het assortiment zijn ook collecties voor zwangere vrouwen, heren, jongvolwassenen en kinderen opgenomen.

In de winkel zijn vier ruime paskamers en een paskamer voor minder validen of vrouwen met een kinderwagen. Eigenaresse Ingrid Wunnekink vindt het belangrijk dat vrouwen zich bij Love-li Lingerie op hun gemak voelen, iets moois kunnen uitzoeken waar ze een goed gevoel van krijgen en waardoor ze met veel eigenwaarde weer naar huis gaan. Ingrid wordt bijgestaan door Anja da Silva. Ingrid en Anja werken er samen aan om persoonlijke aandacht, vakkundig advies en goede service aan de klanten van Love-li Lingerie aan te bieden.

De merken die Love-li lingerie in het assortiment heeft opgenomen zijn After Eden, Esprit, UnUsual, Passionata, Chantelle, Felina, Triumph, Anita en Rosa Faia, Ten Cate, Sloggi, RJ en Muchachomalo.

We zien u graag bij Love-li lingerie.

Volg ons ook op Facebook en Twitter