Bert van Osch Rijwielen

Nederland is hét fietsland bij uitstek. Fietsen is voor veel mensen niet alleen een recreatieve activiteit, maar ook een dagelijkse sport of vervoersmiddel. Bert van Osch Rijwielen is al bijna 20 jaar een begrip in het centrum van Zaltbommel en heeft een uiteenlopende collectie aan stads-, toer- en racefietsen.

Bert van Osch heeft de winkel vanuit zijn ervaring en expertise opgebouwd en hij heeft de winkel sinds 2011 aan zijn medewerker Jasper Bax overgedragen. Jasper heeft zijn ervaring in dezelfde winkel opgedaan, hij kent dan ook alle ‘ins-and-outs’ op het gebied van fietsen.

Dankzij een selectief, maar uiteenlopend aanbod, staan zij voor kwaliteit en kennis. Kennis van fietsen, zowel op het gebied van advisering als reparatie. Zij zorgen ervoor dat u rijdt op de fiets die bij u past en waar u veilig de weg mee op kunt.

Het label ‘Gazelle Premium dealer’ bevestigt de kwaliteit nog eens. Dit label, dat wordt toegewezen door Gazelle, toont aan dat u met professioneel en getraind personeel te maken hebt en verzekerd bent van de meest uitgebreide collectie Gazelle-fietsen. Daarnaast mag Bert van Osch Rijwielen exclusieve Gazelle fietsen aanbieden, waaronder de Gazelle Ultimate collectie.

Buiten het toegekende Gazelle Premium label, vindt u nog meer merken in de collectie, waaronder Giant, Cortina en Alpina.
Naast de verkoop van fietsen blinkt van Osch Rijwielen uit in service. Pech onderweg? Bel hen en zij komen u thuis of onderweg te hulp. Ook voor de verhuur van fietsen kunt u terecht bij Bert van Osch Rijwilelen. Een tochtje door de Bommelerwaard kan ter plaatse geregeld worden.

Loop eens binnen in de winkel in het centrum van Zaltbommel en laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden!