Pannenkoekenhuis de Waterpoort

Pannenkoekenhuis de Waterpoort is gevestigd in de nog enige overgebleven Stadspoort die Zaltbommel rijk is. In dit eeuwen oude pand uit de 13e eeuw, het voormalig Poortwachtershuis, waant u zich in tijden van weleer. Dit prachtige monumentale pand met oude vloerdelen en balken alsmede een schitterende schouw mag u tijdens een van uw bezoeken van de vestigingsstad zeker niet missen.

Bij de Waterpoort staat u als gast centraal en kunt u genieten op ons terras van een heerlijk bakje koffie met ambachtelijk bereid gebak. Ons team kenmerkt zich door een servicegerichte en persoonlijke aanpak en stellen de kwaliteit van de producten hoog in het vaandel. Binnen waant u zichzelf in een eeuwen oude ambiance met uitzicht op de historische binnenstad.

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke pannenkoek met 101 varianten alsmede een uitgebreide lunch, ook voor de zakelijke markt. Aan ons ijsloket aan de Waal zijde geniet u van een meesterlijk recept van vers softijs waar veel mensen speciaal voor omrijden. Feesten en partijen met een intiem karakter in onze sfeer volle ambiance staan garant voor een geslaagde avond.

Mocht u nog eens onderweg zijn en neemt u de moeite om de A2 even te verlaten, dan kunt u bij ons voor de deur parkeren in de binnenstad. Het team van pannenkoekenhuis de Waterpoort heet u van harte welkom.

Pannenkoeken, voor jong en oud altijd verrassend!